Skip to content

Klantenservice

Betaling

Bestellingen via onze webshop kunnen, op dit moment, uitsluitend besteld worden middels een betaling met iDeal®.

Betaling

Tenzij anders overeengekomen, zendingen boven € 100,- franco huis. Bij leveranties beneden € 100,- wordt € 8,95 aan vracht- en administratiekosten op de faktuur in rekening gebracht. Voor tijdsleveringen alsmede leveringen Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen geldt een toeslag van € 25,-. De gekochte goederen zijn vanaf het ogenblik van verzending door Dekker & Co voor rekening en risico van de koper.

LEVERING PARTIJGOEDEREN

Alle partijgoederen en restpartijen worden uitsluitend claimless geleverd. Zendingen van partijgoederen en restpartijen vanaf € 750,- franco huis. Bij leveringen beneden € 750,- worden de laatstelijk geldende vrachtkosten op de faktuur in rekening gebracht. Betalingen partijgoederen en restpartijen, tenzij anders overeengekomen, netto contant bij aflevering/rembours.

LEVERING SPATKLEDEN – keperdoek – corddoek – pts-doek – ETP-afdekvlies

Wij garanderen de verfspatdichtheid van al onze kwaliteiten spatkleden. WAARSCHUWING bij gebruik tijdens afstoomwerkzaamheden en bij ondeskundig gebruik (afbijtmiddelen, grote hoeveelheden verf, e.d.) zijn wij niet aansprakelijk. Wij adviseren om grote verfspatten/klodders etc. direct weg te halen cq het spatkleed te onmiddellijk te verwijderen om doorlekken te voorkomen. Spatkleed® is een geregistreerd handelsmerk van Dekker & Co en mag derhalve niet gebruikt cq gekopieerd worden.

Retour

Reclames binnen 14 dagen na ontvangst der goederen (herroepingstermijn). 
Retourzendingen uitsluitend na telefonisch contact, zenden aan ons magazijn te Gildemark 121-124, 1351 HL Almere-Haven.

Scroll To Top